Αναγνώστες

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2005

Η ελληνοτουρκική λυκοφιλία και οι πολιτικοί-μπακλαβάδες

Το ξέρετε όλοι.Το ξέρατε όλοι.Η Τουρκία πάτησε και το άλλο της ποδαράκι στην Ευρώπη.Το ένα το έχει ήδη βάλει στο 38% της Κύπρου απ' το ' 74.
Οι καινούριες "διομολογήσεις" μεταξύ Ευρωπαίων και Τούρκων υπογράφτηκαν.Κι ας ευθύνεται η εκδημοκρατιζόμενη(;) γειτόνισσα για τέσσερις γενοκτονίες, μόνο μέσα στον 20ο αιώνα(βλ.Αρμένιοι, Πόντιοι, Έλληνες της Μ.Ασίας, Κύπριοι, Κούρδοι).
Το... "ποντίκι" του θείου Σαμ βρυχάται αλαζονικά. Τα "γεράκια της ΄Αγκυρας" , μόνο σήμερα, παραβίασαν 44 φορές τον εθνικό εναέριο χώρο πάνω απ΄το Αιγαίο και έπεται η συνέχεια.(Μη νομίσετε δηλαδή οτι οι σύμμαχοι θα πάψουν να μας πουλούν οπλικά συστήματα...)
Κι εσείς απανταχού πολιτικοί του "μπακλαβά", που πατρίδα και ιδεολογία σας είναι η "πίτα" της Νέας Τάξης, τολμάτε να πουλάτε "δημοκρατικά" και αναπτυξιακά οράματα στους θεατές αυτού του "θεάτρου".
Περιδιαβείτε και αλώστε τη "δημοκρατική" Τουρκία, αρχίζοντας από τις φυλακές.Κάποιοι άλλοι θα ψάχνουν για το "μεγαλείο που τους ' μαθαν στο σχολείο": για την υπερήφανη Ελλάδα και για το όραμα της "Ενωμένης Δημοκρατικής Ευρώπης των λαών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: